Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області триває евакуація: куди звертатися за допомогою

У Запорізькій області триває евакуація: куди звертатися за допомогою

У Запорізькій області триває евакуація: куди звертатися за допомогою

Фото Нацполіції

Впродовж минулого тижня виїхати у безпечні райони погодилися жителі прифронтових громад Пологівського і Василівського районів Запорізької області.

Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Запорізькій області.

Внаслідок посилення обстрілів у Запорізькій області евакуюватися погодилися мешканці Оріхова, Степногірська і Приморського. Поліція вивезла з прифронтових населених пунктів 14 людей. 

У Степногірську евакуювали 63-річну жінку з чоловіком. Подружжя два роки прожило під ворожими обстрілами. У Приморському виїхати погодилась одинока 75-річна пенсіонерка. 

Також поліцейські вивезли у безпечніший район 16-річного хлопця. Дідусь юнака розповів, що на евакуацію погодилися через погіршення ситуації з безпекою. 

У поліції зазначають, що звернутися за допомогою з евакуацією з прифронтових громад області можна за телефонами: для жителів Пологівського району – 050-272-72-76; для жителів Василівського району – 097-826-20-02.

Нагадаємо, у ніч з 4 на 5 березня 2024 року спецпідрозділ ГУР МО України  “Group 13” атакував патрульний корабель чорноморського флоту РФ «Сергєй Котов».