Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На фронті загинув захисник з Запорізької області Олександр Піскун

На фронті загинув захисник з Запорізької області Олександр Піскун

На фронті загинув захисник з Запорізької області Олександр Піскун

Свічка

Військовий з селища Ручаївка Запорізької області Олександр Піскун став на захист країні у 2022 році. Чоловік воював на найгарячіших точках фронту. Вчора, 4 березня, стало відомо, що Олександр Піскун загинув.   

Про це повідомив голова в Широківської територіальної громади Денис Коротенко.

Олександр Піскун все своє життя прожив в селищі Ручаївка. Рідні згадують, що чоловік завжди був готовий прийти на допомогу.

Олександр Піскун
Олександр Піскун

Після початку повномасштабного вторгнення Олександр одразу став боронити країну від окупантів.

«Чоловік став на захист нашої країни у 2022 році, бився на найгарячіших точках фронту, більше року ніс службу на Запорізькому напрямку. Висловлюю щирі співчуття рідним та друзям Олександра», – повідомив голова громади Денис Коротенко.

Нагадаємо, у ніч з 4 на 5 березня 2024 року спецпідрозділ ГУР МО України  “Group 13” атакував патрульний корабель чорноморського флоту РФ «Сергєй Котов».