Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі популярні трамваї завтра будуть за іншим маршрутом

У Запоріжжі популярні трамваї завтра будуть за іншим маршрутом

У Запоріжжі популярні трамваї завтра будуть за іншим маршрутом

Ілюстративне фото

Завтра, 5 березня, трамваї №10 та №14 будуть курсувати за іншим маршрутом. Пов’язані ці зміни з ремонтом на трамвайних коліях.

Про це повідомило управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради.

Завтра запланований ремонт трамвайної колії на перехресті вул. Карпенка-Карого та вул. Магістральної. Через це рух трамвайних маршрутів №10 та №14 з 9:00 до 15:00 буде тимчасово реорганізовано:

  • №10 – “Майдан Волі – Зелений Яр”;
  • №14 – “Запоріжцирк” – Шевченківський жмс”.

Нагадаємо, що поліцейські нагадують запоріжцям про дотримання правил під час дії комендантської години в місті. З 1 березня її тривалість скоротилася на годину.