Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Стоматологічна клініка в Запоріжжі порушила правила закупівлі

Стоматологічна клініка в Запоріжжі порушила правила закупівлі

Стоматологічна клініка в Запоріжжі порушила правила закупівлі

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі міська стоматологічна поліклініка № 1 уклала договори на постачання стоматологічних і медичних товарів без належної процедури закупівлі.

Про це повідомили фахівці Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області.

Стоматологічна поліклініка домовилася постачання стоматологічних і медичних товарів без належної процедури закупівлі — без використання електронної системи для проведення закупівель. Замість цього медичний заклад уклав договори на суму 263,2 тис. гривень.

“Проте згідно з чинним законодавством медичний заклад мав застосувати відкриті торги з урахуванням особливостей, передбачених умовами воєнного стану. Отже, дії стоматологічної поліклініки суперечать законам щодо публічних закупівель, і укладені договори вважаються неправомірними”, – зазначають фахівці.

Аудитори вимагають у підприємства повернення коштів, витрачених з порушенням законодавства.