Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » “Ваша донька в біді”: у Запоріжжі шахраї обікрали літню жінку

“Ваша донька в біді”: у Запоріжжі шахраї обікрали літню жінку

“Ваша донька в біді”: у Запоріжжі шахраї обікрали літню жінку

Ілюстративне фото

Невідомі зателефонували 67-річній жительці Запоріжжя та сказали, що її донька потрапила в ДТП. Жінка перерахувала шахраям 40 тисяч гривень.

Про це повідомила Національна поліція Запорізької області.

Аферисти зателефонували літній жінці та повідомили, що її донька потрапила в ДТП. Для того, щоб родичка “уникнула відповідальності” мати перерахувала невідомим 40 тисяч гривень. Лише потім жінка дізналась, що із донькою все гаразд.

Поліція розповідає, як не потрапити на гачок аферистів:

  • завершіть розмову;
  • не поспішайте виконувати вказівки незнайомих людей;
  • перевірте інформацію, яку вам повідомляють;
  • не панікуйте. Передзвоніть родичу або близьким, щоб переконатися чи насправді вони потрапили у якусь ситуацію;
  • повідомте про шахрайство у поліцію.

Раніше Inform.zp.ua писали, що у Запоріжжі чоловік потрапив на шахрайську схему з грошовою допомогою. В результаті гроші викрали у нього, а саме 35 тисяч гривень.