Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЗСУ скинули агітаційні листівки над окупованими територіями Запоріжжя (ВІДЕО)

ЗСУ скинули агітаційні листівки над окупованими територіями Запоріжжя (ВІДЕО)

ЗСУ скинули агітаційні листівки над окупованими територіями Запоріжжя (ВІДЕО)

Фото: Генштаб

Сили Оборони за допомогою дронів передали на окуповані території Запоріжжя агітаційні листівки. В них людей закликають не брати участь у псевдовиборах та попереджають про відповідальність за держзраду.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

На тимчасово окупованих територіях Запоріжжя ЗСУ поширили агітаційні матеріали. Для цього використали спеціальні БПЛА.

Сили Оборони розіслали попередження для колаборантів про кримінальну відповідальність за їхню діяльність.

“У них йдеться про кримінальну відповідальність за колабораціонізм. Окрім того, у листівках представники Сил оборони закликають українців, які опинилися в окупації, будь-що ігнорувати вибори. Попри закручування гайок та тюремний режим на ТОТ росіяни не здатні контролювати українців. ЦНС зауважує, що Росія не здатна забезпечити безпеку своїх посіпак. Імʼя кожного зрадника відоме, тому ніхто не зможе уникнути відповідальності”, – пише Центр.


Як ми писали раніше, Служба безпеки України встановила, що мешканець Мелітополя був розвідником у російських військах. Восени минулого року ЗСУ взяли чоловіка в полон і тепер він може отримати довічне ув’язнення.