Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У «Дії» з’являться нові документи: яка послуга доступна запоріжцям

У «Дії» з’являться нові документи: яка послуга доступна запоріжцям

У «Дії» з’являться нові документи: яка послуга доступна запоріжцям

Дія освіта

У мобільному застосунку “Дія” планують протестувати нову функцію, де зберігатимуться освітні документи – атестат та диплом. Запоріжцям розповіли про нову послугу онлайн.

Про це йдеться у повідомленні сервісу держпослуг.

У застосунку почнуть відображатися різноманітні освітні документи. Йдеться, зокрема, про свідоцтво про загальну середню освіту, дипломи про вищу освіту.

Також у “Дії” можна буде зареєструватися абітурієнтам на вступ до закладів вищої освіти, працевлаштуватися.

Долучитися до бета-тестування послуги можуть усі громадяни України, яким є 14 років, в наявності – верифікований податковий номер.

Спочатку послугу випробують під час бета-тестування, після чого стане доступною для всіх українців.

Нагадаємо, у Запоріжжі до 1 вересня можуть з’явитися підземні школи. Головне завдання на новий навчальний рік – вивести запорізьких школярів на змішану форму навчання.