Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Вибух у Запоріжжі 27 лютого: що відомо

Вибух у Запоріжжі 27 лютого: що відомо

Вибух у Запоріжжі 27 лютого: що відомо

Ілюстративне фото

Сьогодні, 27 лютого, мешканці Запоріжжя приблизно о 09.09 почули вибух. Сталі відомі подробиці.

Як повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров, уточнення щодо вибуху, який чули мешканці Запоріжжя і навколишніх населених пунктів – вибух пролунав у повітрі на відкритій ділянці місцевості між населеними пунктами Запорізького району.

Наразі інформація щодо руйнувань чи потерпілих не надходила.

Нагадаємо, 259 ударів по 11 населеним пунктам Запорізької області завдали російські військові протягом минулої доби. Два чоловіки 69 та 84 років отримали поранення внаслідок артилерійського обстрілу по Приморському.