Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій обласній раді відреагували на затримання чиновників на хабарі

У Запорізькій обласній раді відреагували на затримання чиновників на хабарі

У Запорізькій обласній раді відреагували на затримання чиновників на хабарі

Запорізька обласна рада

У Запоріжжі правоохоронці викрили трьох чиновників облради на хабарі. Одним із підозрюваних є заступник голови Запорізької обласної ради. З цього приводу з’явився офіційний коментар очільниці Запорізької обласної ради Олени Жук.

“Офіційне повідомлення. 19 лютого стало відомо про те, що НАБУ спільно з СБУ проводять слідчі дії відносно заступника голови обласної ради та депутата обласної ради. Депутати мають перш за все діяти в інтересах мешканців громади, тому якщо будь-хто з них порушив Закон, то він має понести відповідне покарання. Перед законом всі мають бути рівні. Слідство триває. Чекаємо на результати”, – написала чиновниця в мережі.

Нагадаємо, заступник голови Запорізької обласної ради, його помічник та місцевий депутат намагалися підкупити директора обласного медичного закладу. СБУ та НАБУ викрили чиновників на хабарі.