Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Окупанти в Запорізькій області завезли спецназ, щоб контролювати псевдовибори – ГУР

Окупанти в Запорізькій області завезли спецназ, щоб контролювати псевдовибори – ГУР

Окупанти в Запорізькій області завезли спецназ, щоб контролювати псевдовибори – ГУР

Псевдовибори. Ілюстративне фото

Спецзагони з РФ прибули на окуповані території Запорізької області, щоб контролювати псевдовибори. Окрім цього, на ТОТ Запоріжжя окупанти запровадили онлайн-голосування.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Для створення фейкової картинки “підтримки” російського диктатора окупанти відрядили на поневолені території спеціально підготовлені загони, які куруватимуть фальсифікаціями та стежитимуть за роботами так званих “виборчих комісій”, – пишуть в ГУР МО.

Також у РФ затвердили новий “порядок” проведення так званого “голосування” на ТОТ України. Тепер окупанти дозволяють взяти участь у псевдовиборах як з російським, так і з українським паспортом.

“Таке рішення засвідчує провал примусової паспортизації на окупованих територіях України, а також є черговим інструментом російських спецслужб для  виявлення “неблагонадійних” українців для здійснення репресій”, – пишуть розвідники.

На територіях Запорізької області росіяни запровадили “мобільний виборець”, в якому можна буде голосувати онлайн. Таким чином окупаційна влада хоче зібрати більшу кількість голосів.


Раніше ми писали, що у Мелітополі 17 лютого під час проведення спортивних змагань в спортивному комплексі № 3 було чутно вибух. Причиною цього став гранатомет, який окупанти принесли “показати дітям”.