Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Федоров анонсував ідентифікацію населення у Запоріжжі: що це і для кого

Федоров анонсував ідентифікацію населення у Запоріжжі: що це і для кого

Федоров анонсував ідентифікацію населення у Запоріжжі: що це і для кого

Фото Inform.zp.ua

Очільник ЗОВА Іван Федоров провів нараду, де розглянули рішення про старт процесу ідентифікації населення. Мета цієї ініціативи полягає у виявленні диверсійних груп, які несуть загрозу Запорізькій області.

Про це розповів очільник Запорізької ОВА Іван Федоров в інтерв’ю для “Укрінформ”.

“Поясню, щоб не було перекручень. Тепер у місті Запоріжжі та в області – величезна міграція населення: хтось їде, хтось, навпаки, приїжджає. На жаль, ворог цим часто користується, аби дестабілізувати ситуацію. Засилаються диверсійні групи, які заїжджають, десь живуть, з кимось спілкуються… Перш ніж поцілити по тому чи іншому об’єкту, ворог намагається “зняти” інформацію про нього”, – каже Федоров.

Саме тому найближчими днями Рада оборони області ухвалить рішення про ідентифікацію населення.

Як буде проходити ідентифікація населення

Готелі та гуртожитки будуть впродовж доби інформувати Нацполіцію про нових мешканців. Також ідентифікувати жителів будуть старші по будинках і голови ОСББ.

За словами Іван Федорова, така робота вже здійснюється. Проте в ЗОВА планують налагодити систему та створити базу даних.


Як ми писали раніше, очільник Запорізької ОВА відповів на звинувачення відносно будівництва захисних споруд. За словами Івана Федорова, кошти виділили та будівництво триває.