Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Екологи показали місце прильоту в зеленій зоні Запоріжжя (ФОТО)

Екологи показали місце прильоту в зеленій зоні Запоріжжя (ФОТО)

Екологи показали місце прильоту в зеленій зоні Запоріжжя (ФОТО)

Фото: Державна екологічна інспекція Південного округу

Під обстрілами в Запоріжжі 15 лютого опинилася не тільки інфраструктура, а й зелена зона. Фахівці встановили, що вирва від ракети досягає 68 м2.

Про це повідомила Державна екологічна інспекція Південного округу.

Інспекторами встановлено, що площа засмічення землі відходами руйнації склала понад 5 тис м2. Вирва від ракети досягає 68 м2, глибиною близько 3 метрів.

Фахівцями екологічної інспекції спільно з СБУ було відібрано проби ґрунту для подальшого лабораторного аналізу. Всі матеріали будуть передані до правоохоронних органів та Оперативного штабу при ДЕІ України.


Як писав раніше Inform.zp.ua, вранці 15 лютого Запоріжжя атакувала російська армія ракетами. В місті зафіксували три влучання у промзону. Кількість постраждалих збільшилася до шести людей.