Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Яким буде курс долара в Україні: прогноз від аналітика

Яким буде курс долара в Україні: прогноз від аналітика

Яким буде курс долара в Україні: прогноз від аналітика

Ілюстративне фото / Иллюстративное фото

Курс долара у більшості банків перебуватиме в межах коридору купівлі та продажу від 37,35 до 38,35 грн/дол. В обмінниках фінкомпаній – в межах від 37,60 до 38,30 грн/дол.

Такий прогноз дає аналітик Олексій Козирєв.

При купівлі-продажу євро курс буде в межах від 40,30 до 41,80 грн/євро, а в обмінниках фінкомпаній – в межах від 40,85 до 41,85 грн/євро.

“Більшість обмінників продовжать працювати в форматі “з обороту” зі спредом в межах 20-30 копійок по долару і 20-35 копійок по євро. У районах з низькою конкуренцією деякі мережі обмінників розширять його до 1 гривні як по долару, так і по євровалюті”, – зазначив експерт.

За його прогнозом, котирування долара на міжбанку будуть в межах 37,40 – 37,95 гривень. Пара євро/долар цими днями,перебуватиме у межах коридору від 1,071 до 1,087 долара за євро з піковими коливаннями з середи по п’ятницю. Курс євро на українському міжбанку на цьому тижні буде в межах 40,05 – 41,25 гривень.