Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Відпочинок » «Про що мовчать чоловіки»: нова вистава у Запоріжжі

«Про що мовчать чоловіки»: нова вистава у Запоріжжі

«Про що мовчать чоловіки»: нова вистава у Запоріжжі

Ілюстративне фото

У Запоріжжі відбудеться вистава «Про що мовчать чоловіки», у головній ролі – Дмитро Танкович.

Про це повідомили в театрі юного глядача.

Початок – 16 лютого о 18.00. Вартість квитків 300 – 550 грн.
На глядачів очікує дві години щирого захвату від актуальних та влучних жартів.

«Про що мовчать чоловіки» – це неймовірна спроба коміка Роба Беккера відповісти на питання, що турбує жінок (іноді і чоловіків) найбільше. Американський актор, а за сумісництвом сімейний психолог, настільки близько дістався до істини, що його п’єса не тільки протрималася рекордний час на сценах Бродвею і Вегаса, але і була нагороджена «Оlivier Awarls», і навіть потрапила на сторінки Книги театральних рекордів.

Унікальний моноспектакль в жанрі стендап – захоплюючий монолог, в якому обіграна вся абсурдність конфліктів у відносинах. Постановка, незважаючи на легкість і веселощі, переслідує важливу мету – примирення і можливість зробити життя гармонійним.

Нагадаємо, у Запоріжжі виступить відома українська співачка Настя Каменських. NK виступить з сольним концертом «Я – Україна» у Запорізькому державному цирку.