Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » До Запоріжжя прийде неочікуване похолодання: прогноз синоптиків

До Запоріжжя прийде неочікуване похолодання: прогноз синоптиків

До Запоріжжя прийде неочікуване похолодання: прогноз синоптиків

Похолодание

Наступний тиждень в Запоріжжі почнеться хоч і дощовою, та все ж теплою погодою. Та вже наприкінці тижня метеорологи прогнозують морози до -6.

За даними Sinoptik.ua, з неділі по вівторок у Запоріжжі дощитиме, а вже в п’ятницю варто очікувати морози вночі та вдень.

11 лютого протягом усього дня у Запоріжжі утримається хмарна погода. Удень піде дрібний дощ, проте незабаром він закінчиться. Ввечері опадів не очікується.

12 лютого з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Увечері дрібний дощ, який йтиме майже весь день, поступово посилюючись, припиниться.

13 лютого у Запоріжжі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути.

14 лютого з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

15 лютого ранок та день у Запоріжжі будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Без опадів.

16 лютого з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

17 лютого у Запоріжжі протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів.

18 лютого у Запоріжжі сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

19 лютого з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

20 лютого у Запоріжжі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

Нагадаємо, сьогодні, 11 лютого, синоптики попереджають Вдень про туман з видимістю 100-500м (І рівень небезпечності, жовтий).