Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В бою загинув захисник з Запоріжжя, який два роки тримав оборону на Донецькому напрямку

В бою загинув захисник з Запоріжжя, який два роки тримав оборону на Донецькому напрямку

В бою загинув захисник з Запоріжжя, який два роки тримав оборону на Донецькому напрямку

Свічка

Мешканець Запоріжжя два роки боронив українську землю від російських окупантів. 5 лютого Євген Яковенко отримав поранення, не сумісні з життям.

Про це повідомляють у Кушугумській громаді.

У березні 2022 року Євген добровольцем пішов захищати рідну землю, хоч і був звільнений від призову через отриману травму на шахті. Два роки він тримав оборону на Донецькому напрямку. Та цього понеділка, 5 лютого, захисник отримав поранення, не сумісне з життям. Євген загинув на території Волноваського району.

Євген Яковенко
Євген Яковенко

«Євген Яковенко був доброю та порядною людиною, гарним сім’янином, ніколи не відмовляв в допомозі будь-кому. Висловлюємо слова співчуття всім близьким та рідним Героя. Пам’ять про нього – навіки в наших серцях», — йдеться у повідомленні громади.

У загиблого захисника залишились батьки, що мешкають в Кушугумі та дружина.

Нагадаємо, війна забрала життя мешканця Новомосковська Дмитра Малинець, який загинув на Запоріжжі.