Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Запоріжець залишив без газу 80 квартир (ВІДЕО)

Запоріжець залишив без газу 80 квартир (ВІДЕО)

Запоріжець залишив без газу 80 квартир (ВІДЕО)

Мешканець Запоріжжя під час заміни газової колонки допустився помилки, через яку 80 квартир залишилися без газопостачання. Фахівці газової служби вирішують цю проблему.

Про це повідомили в “Запоріжгазі”.

Спеціалісти зазначають, що під час того, як чоловік самостійно намагався підключити газову колонку, помилково під’єднав водопровод до газового обладнання.

“Газовики обстежують систему газопостачання та виконують комплекс робіт, який передбачає осушення газових мереж будинків, перевірку технічного стану газових приладів та лічильників споживачів”, – зазначили в компанії.

В “Запоріжгазі” також додали, що витрати на ремонт обладнання має сплатити винуватець аварійної ситуації.