Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі перевірять маршрутки після інциденту з відмовою у пільговому проїзді

У Запоріжжі перевірять маршрутки після інциденту з відмовою у пільговому проїзді

У Запоріжжі перевірять маршрутки після інциденту з відмовою у пільговому проїзді

Маршрутка

Маршрути громадського транспорту у Запоріжжі перевірять у цьому місяці. Перевізників контролюватимуть на виконання умов.

Про це повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Перевірки запровадять після інциденту на маршруті № 49, коли водій маршрутного таксі відмовив жінці з інвалідністю у пільговому проїзді та згодився її везти лише після втручання інших пасажирів.

“На цей час трудові відносини між водієм-правопорушником і підприємством, що обслуговує маршрут № 49, припинено. Відповідне рішення було озвучене на на засіданні міської комісії з питань обслуговування автобусних маршрутів”, – заявив Куртєв.

У лютому перевірки перевізників будуть на маршрутах № 14, 62, 80, 89.