Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » “Бути чи не бути”: на Запорізькому напрямку російський військовий здався в полон (ВІДЕО)

“Бути чи не бути”: на Запорізькому напрямку російський військовий здався в полон (ВІДЕО)

“Бути чи не бути”: на Запорізькому напрямку російський військовий здався в полон (ВІДЕО)

ЗСУ. Ілюстративне фото

На Запорізькому напрямку російський піхотинець здався в полон. Українські військові скинули йому в окоп гранату, проте окупант вирішив зберегти своє життя.

Про це повідомляє пресслужба 128 ОГШБр.

“Один влучний скид гранати в окоп і росіянин зрозумів – або гаплик, або полон. Він зробив правильний вибір – проілюстрував жестами «game over» і за помахами пропеллерів дрона пішов до українських позицій. На допиті полонений розповів про особовий склад, зброю свого підрозділу й багато чого іншого”, – пише пресслужба бригади.

Відео: 128 ОГШБр

За словами 128 бригади, російський військовий поповнив обмінний фонд та поділився важливою інформацією.


Раніше ми писали, що минулої доби окупаційні війська випустили по Запорізькій області 49 безпілотників, використали артилерію та РСЗВ. Внаслідок чого поранення отримали двоє чоловіків.