Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Річниця смерті Андрія Кузьменка: які пісні Скрябіна слухають запоріжці (ВІДЕО)

Річниця смерті Андрія Кузьменка: які пісні Скрябіна слухають запоріжці (ВІДЕО)

Річниця смерті Андрія Кузьменка: які пісні Скрябіна слухають запоріжці (ВІДЕО)

Колаж: Inform.zp.ua

Сьогодні, 2 лютого, виповнюється дев’ять років з моменту, як в ДТП загинув український співак, лідер гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко. За час своєї кар’єри Кузьма випустив чимало пісень, які українці продовжують слухати й сьогодні.

Inform.zp.ua опитав підписників у соціальних мережах та дізнався, які пісні “Скрябіна” подобаються запоріжцям найбільше.

Більшість запоріжців одразу згадали пісні “Мам” та “Старі фотографії”.

“Мам”

“Старі фотографії”

Багато прихильників й в пісень “Люди як кораблi” та “Маршрутка”. Запоріжці пишуть, що в них діти виросли на цих композиціях.

“Люди як кораблі”

“Маршрутка”

Особливої популярності на початку повномасштабного вторгнення набрали його саркастичні пісні про політику.

“Коломийки”

Кузьма також приїжджав із концертом до Запоріжжя. В мережі зберіглося архівне відео з артистом.

Завжди пам’ятаємо Андрія Кузьменка та його творчість. Пісні Скрябіна актуальні для всіх поколінь до сьогодні. Дякуємо за внесок в культуру України!