Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Яка буде погода в Запоріжжі в перші дні лютого: хмарно та невеликий сніг

Яка буде погода в Запоріжжі в перші дні лютого: хмарно та невеликий сніг

Яка буде погода в Запоріжжі в перші дні лютого: хмарно та невеликий сніг

Колаж: Inform.zp.ua

У Запоріжжі в перші дні лютого буде відносно тепла, але хмарна погода. В деякі дні синоптики прогнозують невеликий сніг з дощем.

Такі дані оприлюднив Sinoptik.ua.

1 лютого – у Запоріжжі небо майже весь день буде хмарним, вдень можливе невелике прояснення. Четвер пройде для запоріжців без опадів.

2 лютого – хмари, що з’являться на небі вранці та протримаються майже увесь день. Ввечері хмари над Запоріжжям мають розсіятися.

3 лютого – у Запоріжжі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний сніг, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора.

Прогноз погоди для Запоріжжі на перші дні лютого
Скріншот: Sinoptik.ua

4 лютого – протягом усього дня у Запоріжжі буде триматися хмарна погода. Дрібний дощ зі снігом закінчиться ще до світанку. А ввечері дрібний дощ розпочнеться знову.

5 лютого – у Запоріжжі сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. З самого ранку йтиме дрібний дощ, під вечір його змінить дрібний дощ зі снігом.

6 лютого – весь день у Запоріжжі буде хмарним. Удень може пройти дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора.


Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Бердянську спостерігають збільшення захворюваності на грип серед дітей. Навчальні заклади закривають на карантин, а окупанти забирають ліки.