Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі не буде снігу: яка погода чекає запоріжців наступного тижня

У Запоріжжі не буде снігу: яка погода чекає запоріжців наступного тижня

У Запоріжжі не буде снігу: яка погода чекає запоріжців наступного тижня

Колаж: Inform.zp.ua

Наступний тиждень в Запоріжжі буде хмарним. В деякі дні можна очікувати опади, проте снігу вже майже не буде.

Так дані оприлюднив Sinoptik.ua.

28 січня – у Запоріжжі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці, можливо, пройде дрібний дощ, але незабаром він повинен припинитися. Вдень та ввечері опадів не передбачається.

29 січня – ранкові хмари швидко зникнуть, та починаючи з середини дня погода буде ясною. Уночі піде дрібний сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається.

30 січня – в місті очікується похмура погода, хоча у другій половині дня небо проясниться. Вівторок пройде для запоріжців без опадів.

Погода Запоріжжя 28-3
Скріншот: Sinoptik.ua

31 січня – хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Запоріжжі до кінця дня. Вдень температура повітря буде +2 градуси.

1 лютого – п’ятниця в Запоріжжі буде хмарною. Парасольки можна сховати, бо синоптики не прогнозують опадів. Проте вони обіцяють, що вдень температура повітря буде +5 градусів.

2 лютого – зранку небо буде ясним та без опадів. Проте суботній вечір буде похмурим, хмари знову затягнуть небосхил.

3 лютого – неділя буде похмурою та дощовитою для запоріжців. Протягом усього дня буде буде йти дрібний дощ і не припиниться до самого вечора.


Раніше ми писали, що вчора в Запоріжжі пролунали вибухи. Як згодом повідомили, це була атака російських дронів.