Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі внаслідок атаки безпілотників сталася пожежа: подробиці

У Запоріжжі внаслідок атаки безпілотників сталася пожежа: подробиці

У Запоріжжі внаслідок атаки безпілотників сталася пожежа: подробиці

Ілюстративне фото

Вчора, 27 січня, в Запоріжжі сталася пожежа на об’єкті інфраструктури. Загоряння спровокувала атака російських дронів по місту.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Запорізької області.

Внаслідок атаки дронів по Запоріжжю виникла пожежа. Пожежники ліквідували загоряння на одному з об’єктів інфраструктури міста. Площа пожежі склала 20 кв.м. Жертв та постраждалих не було.

Також впродовж доби, сапери ДСНС вилучили касетний елемент та залишки снаряду від системи залпового вогню “Ураган”. Їх виявили у передмісті Запоріжжя. Фахівці знищили вибухонебезпечні предмети.


Раніше Inform.zp.ua писав, що вчора, 27 січня, близько 19:22 в Запоріжжі пролунали вибухи. Як згодом повідомили, це була атака російських дронів. Станом на сьогодні, відомо про руйнування інфраструктури.