Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Запорізькі поліцейські вивезли жінок із Полтавки, що на лінії вогню: евакуація триває. ВІДЕО

Запорізькі поліцейські вивезли жінок із Полтавки, що на лінії вогню: евакуація триває. ВІДЕО

Запорізькі поліцейські вивезли жінок із Полтавки, що на лінії вогню: евакуація триває. ВІДЕО

Запорізькі поліцейські евакуюють населення

Через обстрілювані Гуляйполе та Малинівку запорізькі правоохоронці дістаються до села Полтавка. Населений пункт перебуває фактично «на нулі» та вже давно став мішенню для окупантів. Назад поліцейські везуть двох пасажирок.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Запорізькій області.

Одна з евакуйованих – 66-річна Ольга Дмитрівна – розповідає про долю рідного краю. Колись тихе та затишне село тепер в безпосередній близькості до лінії зіткнення, тож обстрілів окупантів можна чекати будь-якої миті.

Жінка зазначає, що ворожі снаряди неодноразово влучали і в домоволодіння сусідів, і в її власне подвір’я.

Умови життя в Полтавці надскладні: відсутні світло, газ, вода, немає можливості отримати медичну допомогу. Непроста ситуація і з продовольством.

У Запоріжжі новоспечених переселенок зустрічають рідні.

Поліція Запорізької області закликає жителів прифронтових територій евакуюватися та не наражати свої життя на небезпеку. Для цього звертайтеся до поліцейських евакуаційних груп за номерами телефонів:

– для жителів Пологівського району – 050-272-72-76;

– для жителів Василівського району – 097-826-20-02.

Нагадаємо, російські окупанти за минулу добу завдали 124 удари по 23 містам та селам Запорізької області.