Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Що робити з новорічними ялинками в Запоріжжі після свят

Що робити з новорічними ялинками в Запоріжжі після свят

Що робити з новорічними ялинками в Запоріжжі після свят

Фото: Вельтум-Запоріжжя

Новорічні свята завершилися, тож час прибирати зі своїх осель хвойні дерева. Фахівці не радять їх викидати в контейнер.

В компанії з вивезення сміття “Вельтум-Запоріжжя” заявили, що викидати ялинки в сміттєві контейнери заборонено. Тому що техніка цього підприємства не вивозить викинуті хвойні дерева ні з контейнерів, ні з них.

Елки

Необхідно залишити непотрібне дерево біля контейнерного майданчика, щоб техніка, яка буде здійснювати вивезення ялинок, могла легко під’їхати і завантажити їх.

У попередні роки в мерії пояснили, що ОСББ повинні скласти заявки в райадміністрації за місцем на вивезення ялинок. Туди приїде спеціальна техніка і забере їх.

Поки немає конкретної інформації про те, як безпечно утилізувати новорічні дерева.