Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Здоров'я » У Запоріжжі вакцинують та стерилізують вуличних тварин (ФОТО)

У Запоріжжі вакцинують та стерилізують вуличних тварин (ФОТО)

У Запоріжжі вакцинують та стерилізують вуличних тварин (ФОТО)

Вакцинація тварин

У Запоріжжі продовжують скорочувати чисельність вуличних тварин гуманним методом. Котів та собак ловлять фахівці, а потім роблять їм стерилізацію й щеплення від хвороб.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

Спеціальна програма поводження з безпритульними тваринами була прийнята в Запоріжжі у 2017 році. За цей час процедури отримали близько 7190 тварин.

Тваринок саджають у спеціальну машину та везуть їх на біостерилізацію та вакцинацію. Окрім цього кожного кота та собаку чипують (з занесенням до міжнародної бази animal-ID) та біркують. Після цього чотирилапих везуть туди, де вони мешкали.

Якщо ви знаєте про місце перебування безпритульної тварини, яка потребує цих процедур – зателефонуйте за номером: (067) 807-03-73.


Раніше ми писали, що в Запорізькій області з початку епідсезону від коронавірусу померло 16 людей. На COVID-19 всього захворіло 1089 осіб.