Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У 5 населених пунктів на Запоріжжі повернули світло

У 5 населених пунктів на Запоріжжі повернули світло

У 5 населених пунктів на Запоріжжі повернули світло

Ілюстративне фото / Иллюстративное фото

Вчора, 22 січня, електрики повернули світло в п’ять прифронтових населених пунктів Запорізької області. Також електроенергія з’явилася й в Запоріжжі, де були технологічні перебої.

Про це повідомили в Запоріжжяобленерго.

“Попри складну безпекову ситуацію, “Запоріжжяобленерго” завершило роботи з усунення наслідків технологічного порушення, що сталося напередодні ввечері в електромережах Оріхівщини, та відновило живлення 5 населених пунктів у прифронтовій зоні, повернувши світло 969 родинам”, – пише пресслужба Запоріжжяобленерго.

Також комунальники відновили енергопостачання 857 домівок в Запоріжжі, що переривалося вчора внаслідок технологічного порушення.


Нагадаємо, що у Запоріжжі комунальники продовжують ремонтні роботи на тепломережах та котельнях. Проте за деякими адресами ремонт вже завершили.