Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода у Запоріжжі: синоптики попереджають про дощі зі снігом

Погода у Запоріжжі: синоптики попереджають про дощі зі снігом

Погода у Запоріжжі: синоптики попереджають про дощі зі снігом

Зима

У Запоріжжі завтра, 23 січня, очікується температура від -5 до 0. Без опадів. Дощі зі снігом прогнозуються за кілька днів.

Про це повідомляє sinoptik.ua.

У вівторок, 23 січня, за прогнозами у Запоріжжі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами.

У середу, 24 січня, очікується -4 – +1. У Запоріжжі протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів.

У четверг, 25 січня, -1 – +2. Весь день у Запоріжжі буде хмарним. Дощ зі снігом, який розпочнеться вранці, у другій половині дня зміниться дрібним дощем, що продовжуватиметься до завершення дня.

У п’ятницю, 26 січня, прогнозується від 0 до +2. Весь день у Запоріжжі буде хмарним. З самого ранку йтиме дощ. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора.

У суботу, 27 січня, очікується -1 – +1. З ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ зі снігом до ранку зміниться на дрібний сніг. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері розпочнеться знову.

У неділю, 28 січня прогнозується 0 – +1. У Запоріжжі сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

Нагадаємо, у Запоріжжі виступить відома українська співачка Настя Каменських. NK виступить з сольним концертом «Я – Україна» у Запорізькому державному цирку.