Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Обстріл Оріхова на Запоріжжі: сталася пожежа

Обстріл Оріхова на Запоріжжі: сталася пожежа

Обстріл Оріхова на Запоріжжі: сталася пожежа

Фото: Юрій Малашко

Продовж доби через обстріл армії РФ сталася пожежа в місті Оріхів Пологівського району Запорізької області. Рятувальники ліквідували загоряння будівлі ангарного типу на площі 100 кв.м.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області.

Всього від ГУ ДСНС для ліквідації пожеж і надання допомоги залучалось 35 рятувальників та 8 одиниць техніки.

Інформація про постраждалих чи загиблих не надходила. 

Для забезпечення побутових потреб населення співробітники ДСНС здійснили підвіз 36 тонн технічної, 300 літрів питної води та 200 кг гуманітарної допомоги в міста Гуляйполе та Оріхів Пологівського району, а також смт Степногірськ Василівського району.

Нагадаємо, 18 січня близько 13:15 окупанти нанесли 6 авіаударів по місту Оріхів Запорізької області. Снаряди влучили в багатоповерховий будинок.