Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 7 тисяч споживачів на Запоріжжі знову зі світлом

7 тисяч споживачів на Запоріжжі знову зі світлом

7 тисяч споживачів на Запоріжжі знову зі світлом

Ілюстративне фото

«Запоріжжяобленерго» усунуло низку технологічних порушень в електромережах Запорізького та Пологівського районів та відновило енергопостачання 2963 родин та юридичних осіб.

 Про це повідомили у ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Вже сьогодні зранку внаслідок технологічного порушення в високовольтних мережах погашалися загалом 4 тисячі абонентів у м. Запоріжжя та Запорізькому районі. Протягом півтори години наслідки порушення були усунуті, наразі всі споживачі заживлені.

Тривають роботи з відновлення енергопостачання у Вільнянському районі. З 1015 осель, що були знеструмлені вчора ввечері внаслідок пошкодження електрообладнання, заживлені вже 999 домівок, решту планується заживити найближчим часом.

Також через технологічне порушення знеструмлені 390 родин у прифронтовій частині Пологівського району. На тлі загрози обстрілів відновити його вчора було неможливо, втім, щойно це дозволить безпекова ситуація, споживачі будуть заживлені.

Станом на 09:00 19 січня внаслідок військової агресії РФ повністю або частково знеструмленими залишаються 63 населені пункти.

 Нагадаємо, у Запоріжжі сьогодні, 19 січня, заплановано відключення електроенергії. Це пов’язано з плановими ремонтами електрообладнання.