Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі загинув 20-річний юнак внаслідок вибуху боєприпасу: що відомо

У Запоріжжі загинув 20-річний юнак внаслідок вибуху боєприпасу: що відомо

У Запоріжжі загинув 20-річний юнак внаслідок вибуху боєприпасу: що відомо

Ілюстративне фото

Сьогодні, 18 січня, близько 05:40 в Запоріжжі біля багатоповерхівки стався вибух. Внаслідок цього загинув 20-річний хлопець.

Про це повідомила начальник відділу комунікації ГУ НП у Запорізькій області Анна Ткаченко.

До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з багатоквартирних будинків стався вибух. На місце приїхали правоохоронці та встановили, що загинув 20-річний юнак.

Ймовірна причина – необережне поводження з боєприпасом. На цей час поліцейські встановлюють його тип та звідки він був у запоріжця.

За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – нещасний випадок.


Нагадаємо, що сьогодні близько 13:15 окупанти нанесли 6 авіаударів по місту Оріхів Запорізької області. Снаряди влучили в багатоповерховий будинок.