Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Борт-54: запоріжці вшановують жертв трагедії в Броварах

Борт-54: запоріжці вшановують жертв трагедії в Броварах

Борт-54: запоріжці вшановують жертв трагедії в Броварах

Борт 54

З метою вшанування жертв трагедії 18 січня 2023 року, під час якої загинуло 14 людей та отримали поранення 25 осіб, Міністерство внутрішніх справ України презентувало документальний проєкт «Борт 54».

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Під час страшної авіатрощі загинуло керівництво та працівники МВС, пілоти ДСНС, жителі Броварів.

В циклі документальних відео презентовано спогади близьких та рідних про загиблих, чиє життя трагічно обірвали події 18 січня 2023 року.

Нагадаємо, минулої доби російські окупанти нанесли 179 ударів по 25 містах та селах Запорізької області. Є руйнування житлових будинків.