Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Потяги до Запоріжжі були найпопулярнішими під час новорічних свят – УЗ

Потяги до Запоріжжі були найпопулярнішими під час новорічних свят – УЗ

Потяги до Запоріжжі були найпопулярнішими під час новорічних свят – УЗ

Ілюстративне фото

Під час новорічних свят найбільшим попитом користувалися два потяги. №127/128 Запоріжжя – Львів, №85/86 Львів – Запоріжжя перевезли найбільшу кількість пасажирів.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Поїздами, які перевезли в різдвяно-новорічний період найбільшу кількість пасажирів, стали поїзди №127/128 Запоріжжя – Львів, №85/86 Львів – Запоріжжя та №81/82 Київ – Ужгород.

“В цей період також Укрзалізниця перевезла пікову кількість дітей за груповими замовленнями до гір на відпочинок. Крім того, 2889 військовослужбовців вчасно дістались додому на довгоочікуваний відпочинок через сервіс спецзамовлень квитків для військових – 74,5% поїздок від загальної кількості оформлемних через онлайн-портал припали саме на період пікових зимових перевезень”, – пише пресслужба Укрзалізниці.

В період масових зимових перевезень з 21 грудня 2023 по 10 січня 2024 Укрзалізниця перевезла 1,6 млн пасажирів.


Раніше ми писали, що Укрзалізниця оприлюднила список найпопулярніших потягів за 2023 рік. Де потяг Запоріжжя – Львів зайняв друге місце за кількістю перевезених людей.