Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Через негоду запоріжці залишились без світла: ремонтні роботи тривають

Через негоду запоріжці залишились без світла: ремонтні роботи тривають

Через негоду запоріжці залишились без світла: ремонтні роботи тривають

Ілюстративне фото

Сьогодні вранці, 16 січня, на тлі погіршення погодних умов в електромережах Запорізького району виникла низка технологічних порушень. Були знеструмлені загалом 2798 споживачів.

Про це повідомили у ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Наразі ремонтні бригади відновили енергоживлення у 2206 домоволодінь. Без енергопостачання залишаються 137 абонентів Вільнянського районного відділення та 455 абонентів Запорізького РЕМ. Аварійно-відновлювальні роботи тривають.

Також на ранок 16 січня через бойові дії на підконтрольній частині Запорізької області без енергопостачання повністю або частково залишаються 63 населені пункти.

Нагадаємо, минулої доби окупанти завдали 162 удари по 24 населеним пунктам Запорізької області. Є постраждалі та руйнування.