Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Після сильних морозів в Україні різко потеплішає

Після сильних морозів в Україні різко потеплішає

Після сильних морозів в Україні різко потеплішає

Зима

Справжні зимові морози, які завітали в Україну, потрохи відступатимуть. У пʼятницю, 19 січня, очікується майже весняне тепло. Стовпчики термометрів піднімуться аж до +12 градусів.

Про це повідомляє радар Ventusky.

У вівторок, 16 січня, стовпчики термометрів покажуть від -3 до +5. Приморозить у північних регіонах, а у південних та східних буде найтепліше. Вночі температура повітря подекуди сягатиме позначки “плюс”.

Середа, 17 січня, принесе в Україну температуру повітря від -6 до +1. Приморозить значно на сході та в центрі. Ніч буде з мінусовою температурою по всій Україні.

У четвер, 18 січня, варто очікувати перші ознаки потепління — повітря прогріється від 0 до +10. На півночі будуть зберігатись залишки зимових холодів, а от у центрі та на півдні — потеплішає значно.

Пʼятниця, 19 січня, принесе майже весняну денну температуру. На півдні від +10-12 вдень, на сході від +1 до +6, на півночі та в центрі — від 2 до 5, на заході — від 0 до мінус 3.

Нагадаємо, у Запоріжжі морози протримаються ще недовго. Днями температура повітря почне підвищуватися, проте синоптики прогнозують дощі.