Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Хакери зламали офіційну сторінку Запорізької єпархії УПЦ МП

Хакери зламали офіційну сторінку Запорізької єпархії УПЦ МП

Хакери зламали офіційну сторінку Запорізької єпархії УПЦ МП

Ілюстративне фото

Зловмисники зламали офіційну сторінку Запорізької єпархії УПЦ МП у соціальній мережі Фейсбук. На ній з’явилося фіктивне звернення від імені митрополита Запорізького і Мелітопольського Луки, яке незабаром було вилучено.

Про це повідомив митрополит Лука.

«Прошу вас ігнорувати цей опус, оскільки до зазначеного інформаційного сміття ані я, ані співробітники Запорізької єпархії УПЦ не мають жодного відношення!» – повідомив з цього приводу митрополит Лука.

Митрополит Лука попередив, що провокації зі зломом єпархіальних засобів інформації відбувалися і раніше, тому подібне може повторитися.

Нагадаємо, минулої доби російські військові завдали 146 ударів по 20 населеним пунктам Запорізької області. Є руйнування.