Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Аудитори знайшли фінансові порушення в Запорізькій області на 231 мільйонів гривень

Аудитори знайшли фінансові порушення в Запорізькій області на 231 мільйонів гривень

Аудитори знайшли фінансові порушення в Запорізькій області на 231 мільйонів гривень

Ілюстративне фото

У Запорізькій області аудитори встановили фінансові порушення на суму 231,6 мільйонів гривень за минулий рік.

Про це повідомили у пресслужбі Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області.

“За результатами ревізій та перевірок направлено 55 інформаційних документів, за результатами яких прийнято 20 управлінських рішень”, – зазначили в управлінні.

Спеціалісти Управління також провели 526 моніторингів закупівель, в ході 282 виявили порушення на загальну суму 1 493,3 млн гривень. Після цього скасували 84 торги на суму 220,6 млн грн та у 34 випадках замовники розірвали договори на загальну суму 361,1 млн гривень.

Аудитори передали до правоохоронних органів матеріали 32 заходів контролю, за якими розпочато 13 досудових розслідувань та вручено 11 повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 29 осіб, до дисциплінарної та матеріальної відповідальності – 6 осіб.