Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Завтра у Запоріжжі буде льодове шоу “Цирку дю Солей”

Завтра у Запоріжжі буде льодове шоу “Цирку дю Солей”

Завтра у Запоріжжі буде льодове шоу “Цирку дю Солей”

Афіша

У Запоріжжі 10 січня покажуть льодове шоу “Hogwart’s holidays” від артистів “Цирків дю Солей”. Постановка поєднує циркове мистецтво та фігурне катання.

Артисти циркового шоу підготували акробатичні трюки в поєднанні з навичками фігурного катання. Для постановки використають інтерактивні ефекти, візуалізації та світловий дизайн. Подія відбудеться на автономних генераторах електрики.

Цирк дю Солей Запоріжжя 10 січня
Афіша

 

“Все починається одразу зі входу в театральне фойє. Через платформу 9¾ глядачі вирушать в незабутню подорож коридорами Хогвартса, відвідають матч із квідичу, а потім разом подолають Темного Лорда та попадуть на святковий бал”, – йдеться в описі програми. 

Дата: 10 січня 14:00 та 18:00.

Адреса: ПК “Орбіта” (вул. Лермонтова, 9).