Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » На Запорізькому напрямку танкові екіпажі бригади “Червона Калина” провели навчання (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку танкові екіпажі бригади “Червона Калина” провели навчання (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку танкові екіпажі бригади “Червона Калина” провели навчання (ВІДЕО)

Фото: Червона Калина

На Запорізькому напрямку нещодавно сформовані танкові екіпажі бригади “Червона Калина” провели навчання з бойовою стрільбою. Бійці відпрацювали теоретичні знання, які зможуть використовувати у боях. 

Про це повідомили пресслужби 14 бригади оперативного призначення “Червона Калина” та Нацгвардія України

Бійці відпрацювали на практиці вже здобуті теоретичні знання. Тепер вони можуть використовувати ці навички на практиці у боях з окупантами.

“Необхідно щоб екіпажі чітко знали порядок дій і розуміли, як себе вести в бою. Це дуже важливо, щоб повністю виконати бойове завдання на фронті”, – розповідає командир танкової роти з позивним Вожак.


Нагадаємо, що зранку 8 січня у Запоріжжі місцеві мешканці чули серію вибухів. Місто атакували крилатими й балістичними ракетами. Є влучання у житловий сектор, там постраждали люди.