Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі комунальники усувають наслідки ранкового обстрілу (ФОТО)

У Запоріжжі комунальники усувають наслідки ранкового обстрілу (ФОТО)

У Запоріжжі комунальники усувають наслідки ранкового обстрілу (ФОТО)

Фото: Запорізька міська рада

Сьогодні, 8 січня, у Запоріжжі була ракетна атака. Наразі відомо про п’ятьох постраждалих людей та 16 ушкоджених будинків. 

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв. 

“На цей час вже відомо про пʼятьох постраждалих людей. Бажаємо їм одужання”, – пише Анатолій Куртєв. 

У 16 багатоквартирних будинків вибито шибки. Ще в 6 будинків приватного сектору розбито вікна та покрівлі. Окрім того, ушкодження отримали 2 освітніх заклади та будівлі дачного кооперативу.

Комунальники “закривають” вибиті вікна листами OSB та ремонтують покрівлі шифером. Через погодні умови до деяких об’єктів відсутній доступ. Там працівники комунальних служб тимчасово накривають пошкодження плівкою.

На місцях розгорнуто Пункти незламності і намети міської ради.


Нагадаємо, що російські війська вдарили по Запоріжжю зранку 8 січня. Запорізька обласна прокуратура розпочала розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.