Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Біля річки Мокра Московка в Запоріжжі виявили сміттєве звалище

Біля річки Мокра Московка в Запоріжжі виявили сміттєве звалище

Біля річки Мокра Московка в Запоріжжі виявили сміттєве звалище

Фото: Державна екологічна інспекція Південного округу

У Запоріжжі поблизу річки Мокра Московка виявили несанкціоноване звалище. Його вимагають прибрати.

Про це повідомили в Державнаій екологічній інспекції Південного округу.

Працівники Інспекції направили лист-вимогу щодо ліквідації звалища до міської влади. Це місце згодом знову проінспектують.

Державна екологічна інспекція Південного округу звертається до громадян: «Розміщення сміття у спеціально не пристосованих місцях – є порушенням законодавства та несе дисциплінарну, адміністративну, цивільну чи кримінальну відповідальність. Своїми діями ви наносите шкоду навколишньому природному середовищу та власному здоров’ю».

Як писав раніше Inform.zp.ua, фахівці проводили розрахунки шкоди, яку окупанти завдали довкіллю. За весь період воєнного стану збитки складають понад 15 млрд гривень.