Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У Запоріжжі депутати не підтримали петицію про сезонний одноставковий тариф: причина

У Запоріжжі депутати не підтримали петицію про сезонний одноставковий тариф: причина

У Запоріжжі депутати не підтримали петицію про сезонний одноставковий тариф: причина

Ілюстративне фото

Під час 22-ї сесії міської ради запорізькі депутати не підтримали петицію щодо запровадження сезонного тарифу на опалення. 

Про це повідомила Запорізька міська рада. 

Петицію зареєстрував Поляков Володимир 25 жовтня 2023 року. Автор звернення просив запровадити у Запоріжжі сезонний (в опалюваний період) одноставковий тариф на теплову енергію. Петицію підтримали 755 запоріжців.

Під час сесії свою думку висловили комунальники МТМ. Вони стверджують, що при двоставковому тарифі компанія має змогу виплачувати зарплатню працівникам. При одноставковому тарифі споживачі сплачували би лише в опалювальний сезон, а так компенсація “умовно-постійних” витрат розподіляється на 12 місяців.

Комунальники поставили ультиматум – у випадку затвердження одноставкового тарифу міська рада має надати ще додаткову фінансову допомогу МТМ.

Через аргументи тепловиків депутати під час голосування не підтримали петицію. 


Нагадаємо, що Inform.zp.ua зібрав всю інформацію про тарифи на комунальні послуги у 2024 році.