Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 4 січня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 4 січня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 4 січня

Колаж Inform.zp.ua

У Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.

Запорізькі кінотеатри на цьому тижні представляють 5 кінопрем’єр.

“Дон Жуан із Жашкова”

Столичний фотограф Женя не може розібратися з колишньою та нинішньою дружинами. До всіх цих проблем додається відсутність роботи. Шукаючи нові замовлення він зустрів ще одне кохання. А це значить, що одним клопотом у його житті стало більше.

Фільм покажуть у всіх кінотеатрах міста з 4 січня, окрім театру ім. Маяковського.

“Нічний заплив”

Фільм жахів знятий на основі успішної короткометражки, що вийшла у 2014 році. Колишній професійний бейсболіст Рей разом з родиною переїжджає до нового будинку. Закинутий басейн на задньому дворі будинку міг би стати хорошою допомогою у реабілітації чоловіка після травми. Проте дім ховає багато таємниць.

Цю стрічку презентують 4 січня у кінотеатрах: “Blockbuster cinema”, театрі ім. Байда, “Космос” та “КіноМакс”.

“Наступний гол – переможний”

Томас Ронген (Майкл Фассбендер) стає тренером футбольної команди Американського Самоа, яку вважають однією з найгірших у світі. Наближаються кваліфікаційні матчі для участі у черговому чемпіонаті світу з футболу. Хоча тренер не в захваті від нової посади, жага гравців до перемоги змушує його залишитися і допомагати команді.

Комедійну прем’єру покажуть 4 січня у кінотеатрі ім. Байда та кіно “Космос”.

“Метелик Патрік: на крилах мрії”

Метелик Патрік – дуже розумний, однак він не вміє так майстерно літати, як інші метелики. Одне з його крил зовсім маленьке. Патрік мріє про подорож, хоча мама відмовляє його від далеких перельотів. Разом із вірними друзями Патрік вирушає у дорогу.

Мультфільм показують з 1 по 10 січня у кінотеатрах: “Blockbuster cinema”, “Космос” та “КіноМакс”.

“Феррарі”

У 1957 році Енцо Феррарі (Адам Драйвер) оплакує загиблого сина, який мав стати керівником його компанії. Після його смерті, Енцо хотів передати бізнес позашлюбному сину, однак не зміг через італійські закони. Справи йдуть дедалі гірше, але можливо участь команди Феррарі в перегонах на 1000 миль Італією змінить ситуацію.

Фільм показують з 28 грудня по 10 січня у всіх кінотеатрах міста, окрім театру ім. Маяковського.

Серед інших фільмів у прокаті: “Аквамен і загублене королівство”, “Переліт” та “Вонка”. Про них ми писали 21 грудня.