Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі з наступного тижня будуть морози: яка буде погода в місті

У Запоріжжі з наступного тижня будуть морози: яка буде погода в місті

У Запоріжжі з наступного тижня будуть морози: яка буде погода в місті

Погода у січні 2024 року

Вже у першій половині січня у Запоріжжі буде мінусова температура. В місті очікуються опади та мороз. 

Про це повідомила Наталія Голеня із Укргідрометцентру.

“В західних та північних областях будуть снігопади, хуртовини. А південь і схід України будуть з опадами переважно у вигляді дощу. Центр – це дощ і мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь”.

Потім цей циклон переміститься на схід, а з півночі знову може зайти холодне повітря, тож 9−10 січня морози посиляться і будуть не тільки на півночі і заході, але і в центральних та навіть південних і східних областях.

За словами метеорологині, період похолодання завершиться 10 січня, і до середини місяця прийде послаблення морозів до 0…-5 градусів у північних областях і навіть відлига – у південних.


Нагадаємо, що двоє мешканців Запоріжжя вирушили у похід на Говерлу. Через ускладнення погодних умов вони заблукали та один з чоловіків травмував ногу.