Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запорізькому напрямку аеророзвідка прикордонників навела удар артилерії на позиції окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку аеророзвідка прикордонників навела удар артилерії на позиції окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку аеророзвідка прикордонників навела удар артилерії на позиції окупантів (ВІДЕО)

Українські військові розгромили окупантів

Прикордонники скоригували успішний артилерійський удар по окупантах у Запорізькій області. 

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Держприкордонслужба опублікувала відео з успішним ударом по ворогу на Запорізькому напрямку. Дрони аеророзвідки прикордонників виявили облаштовану позицію окупантів у лісополосі і навели удар артилерії. 

“Із семи окупантів, яких зафіксував дрон прикордонників, лише двом вдалося утекти”, – зазначили у Держприкордонслужбі. 

Нагадаємо, на території Вараської громади у Рівненській області 2 січня оголосили Днем жалоби за загиблим військовим у Запорізькій області.