Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Ремонтники відновили енергопостачання для 4,4 тисяч запоріжців

Ремонтники відновили енергопостачання для 4,4 тисяч запоріжців

Ремонтники відновили енергопостачання для 4,4 тисяч запоріжців

Ілюстративне фото

Бригади «Запоріжжяобленерго» повернули світло загалом до 1255 осель у 15 населених пунктах Степногірської дільниці та Гуляйпільщині, що знеструмлювалися через обстріли.

Про це повідомили у ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Також енергетики усунули наслідки технологічних порушень та заживили загалом понад 3 тисячі родин та юридичних осіб у м. Запоріжжя та 3 населених пунктах Вільнянщини та Оріхівщини.

Станом на 2 січня на підконтрольній частині Запорізької області через бойові дії повністю або частково без енергопостачання залишаються 67 населених пунктів.

Ще 277 абонентів у 5 населених пунктах знеструмлені через технологічні порушення.

Нагадаємо, у Запоріжжі за деякими адресами сьогодні, 2 січня, будуть відключати електроенергію. Це пов’язано з плановими ремонтними роботами.