Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На виконання суспільно корисних робіт минулого року у Запорізькій області було спрямовано понад 12 млн грн

На виконання суспільно корисних робіт минулого року у Запорізькій області було спрямовано понад 12 млн грн

На виконання суспільно корисних робіт минулого року у Запорізькій області було спрямовано понад 12 млн грн

Ілюстративне фото

Суспільно корисні роботи в Запорізькій області були спрямовані на забезпечення життєдіяльності населення, яке постраждало від наслідків війни, оперативний ремонт помешкань цивільного населення після ворожих атак, плетіння маскувальних сіток для потреб військових, розвантаження та фасування гуманітарної допомоги, надання соціальних послуг.

Про це повідомили у Запорізькій обласній раді.

Протягом 2023 року Запорізькою обласною службою зайнятості було укладено 29 договорів з замовниками чи виконавцями робіт, серед яких селищні ради Запорізької області, комунальні підприємства м. Запоріжжя, громадські організації та благодійні фонди.  Загалом було видано 2016 направлень безробітним особам на виконання суспільно корисних робіт, на рахунки роботодавцям для виплати заробітної плати спрямовано 12,2 млн. грн. коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

У цьому році організацію суспільно корисних робіт буде продовжено.

Аби прийняти участь в суспільно корисних роботах, потрібно звернутись до найближчого центру занятості або зателефонувати за номером гарячої лінії Запорізького обласного центру зайнятості 0800-336-728