Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі триває ліквідація наслідків масованого ракетного удару (ФОТО)

У Запоріжжі триває ліквідація наслідків масованого ракетного удару (ФОТО)

У Запоріжжі триває ліквідація наслідків масованого ракетного удару (ФОТО)

Ракетний удар по Запоріжжю 29 грудня

У Запоріжжі протягом дня фахівці аварійно-рятувальної служби розбирали завали, комунальники «Запоріжремсервісу» та волонтери «закривали» вікна листами OSB, робітники «ЕЛУАШу» та «Водоканалу» вантажили та вивозили будівельне сміття.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Усього було задіяно більше 30 працівників та більше 10 одиниць техніки. Завтра роботи продовжаться.

Фахівці райадміністрації та соцслужб продовжували на місцях реєструвати і консультувати мешканців, а також надавали їм психологічну підтримку.

Не залишаються осторонь і благодійники. З моменту прильоту представники БФ «Карітас Запоріжжя» прийняли від людей 9 заявок на надання екстреної матеріальної допомоги у розмірі 10 800 гривень і 6 заявок на допомогу у виконані ремонтів .Сьогодні на місці також працювали представники ГО «СОНЦЕ.ЮА», які надавали людям гігієнічні набори.

Нагадаємо, вчора вранці, 29 грудня, армія РФ завдала масованого ракетного удару по Запоріжжю. Внаслідок обстрілів виникло 4 пожежі на територіях підприємств та гаражного кооперативу. Кількість жертв зросла.