Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі звільнили керівника одного з департаментів ОДА

У Запоріжжі звільнили керівника одного з департаментів ОДА

У Запоріжжі звільнили керівника одного з департаментів ОДА

Юрій Малашко. Скріншот з відео-звернення

У Запорізькій ОДА звільнили керівника одного з департаментів. За порушення законодавства причетні будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. 

Про це повідомив керівник ЗОВА Юрій Малашко. 

“За результатами внутрішнього аудиту діяльності ОДА встановлено чергові факти порушення деякими посадовими особами вимог чинного законодавства. Маємо чергове кадрове рішення – ініційовано звільнення керівника одного з департаментів”, – розповідає очільник ЗОВА.

За його словами, матеріали передані до правоохоронних органів.

Також у Запоріжжі перевіряють тендери. З чого стало відомо, що вартість закупівлі для ремонту дитячого садку “Карамелька” була завищена.

“Якщо з доцільністю все в порядку, то з цінами – біда. Вони завищені в рази. Попередньо можна сказати, що загальна вартість закупівлі завищена майже на 3,5 мільйонів гривень”, – каже Малашко.


Раніше ми писали, що держава виділить Запорізькій обласній державній адміністрації 32 мільйонів гривень для будівництва фортифікаційних споруд.