Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 20 населених пунктів Запорізької області під обстрілами: зафіксовано 139 ударів

20 населених пунктів Запорізької області під обстрілами: зафіксовано 139 ударів

20 населених пунктів Запорізької області під обстрілами: зафіксовано 139 ударів

Обстріл Запорізької області

У Запорізькій області зафіксовано 139 ударів, 20 населених пуктів під обстрілами армії РФ. Внаслідок атаки є руйнування.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Військові РФ атакували 21 безпілотником Широке, Малинівку, Лугівське, Новодарівку, Новоандріївку та Новоданилівку, здійснили 12 РСЗВ-обстрілів Малої Токмачки, Роботиного й Преображенки, а також тричі вгатили авіаційними снарядами по Оріхову.

103 артобстріли прийшлися по території Гуляйполя, Залізничного, Левадного, Білогір’я, Полтавки, Малинівки, Лугівського, П’ятихаток, Кам’янського, Малих Щербаків та інших міст і сіл на лінії вогню.

Надійшло 7 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, у Запоріжжі сьогодні, 21 грудня, робота трамвайних, тролейбусних та автобусних маршрутів комунального підприємства «Запоріжелектротранс» запланована з 5:10 до 22:00.